WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, January 7, 2013 | 6:52 AM | 0 Atasinchi
 Assalammualaikum.
         I wanna to ask one question,how you all today,I of course fine.Alhamdulilah.I hope of all you having a good plesureable day in your school holiday righ?*kenyit mata.okeh.I wanna to talk what had i gone for this day.so silly.isn't it??I had to face all the silly thing.ouhh shit.yeah!!that thing make me fell annoying.

-balik ke bahasa ibunda.
      Hari nih memang tension ahh,sebab arinih ada test untuk QTI(kereta).what experience??ouhh pengalaman banyak gila time bawak kereta,langgar tembok,bukit tak bole terun*terok kan baca,kereta asyik mampuih dapat cikgu yang garang,ouhh yeah!!lantak la garang,tapi kan kereta asyik mampuih ja.gerun ahh kena marah*tahan ayaq mata sat.okeh bohong,tapi memang la rasa nak meleleh jugak,tahan weyh.

     Time kat parking spoil gila mood,-just take a few minute,just imagine.bila anda sedang fokus.tiba-tiba ada orang datang menyebok mai tanya umur bapa,then blablabla..tentu tension kita dah get ready and dah fokus tunggu nak jalan ja,somebody nih datang.mesti bebai kan.That what i fell.HEY young boy,xsalah kalau nak beramah-tamah tapi janganlah sampai menggangu konsentrasiku.How dare you,not you fault.okeh.mungkin dia dilahirkan sebagai insan yang peramah cuma aku ja yang tak geti nak bergaul.

     Aku heran kenapa orang dok peramah gan aku noh,aku nih pening la jugak-aku mana la segak,cute pon xdak,comey lagi lah.hampehh.biaq pih kat depa.Lazimlah kan kaum adam akan mencari kaum hawa,sebagai pasangannya.Itulah yang Allah telah tetapkan.Mungkin terkena bau aku tak gosok gigi kot,bukan la takgosok langsung,ak gosok xletak ubat gigi ja.

#tip nak pikat laki jangan gosok gigi.

hahhahahahhaha,bodokan tip nih,jangan ahh ikot.dak benda tuh betoi.sunggoh xbohong.
PAST FUTURE


______________________________________
◕ Disclaimer ◕


My name is Syaza Lyana.This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
_______________________________________
◕ Scream Here ◕