WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
About◕ Links◕ Stuff◕ Entries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, November 11, 2015 | 3:32 AM | 0 Atasinchi
Assalammualaikum w.b.t.....

        MasyaAllah bersawang dah blog nih,lama betoi tak update nohh 😮😮😮. Rasanya, dah lebih dua tahun kot gamaknya tak update apa-apa dekat sini,apa khabar orang disana?yah! awak  la yang tengah baca blog ni sihat ka tuh? Bukan niat dihati takmau post dekat blog ni tapi tula komitmen lain tambah pulak dengan jadual yang pack terus lupa yang sebenarnya ada blog rupanya. Nak dijadikan cerita macam mana bole tulis untuk entry kali ni, nidiaaaa cerita dia ini! Ni semua dek tercetusnya idea daripada dua orang insan ni, iaitu kak norma dengan pali aka Zul Lee maaf hampa aku terlupa nak ambik link hampa nnti aku update tulis link naah 🙆🙆🙆 . Ini kisah kenapa depa jugak terlibat dalam benda alah blog ni, ni disebabkan kami terlibat dengan satu program dengan kanak- kanak di satu perkampungan dekat langkawi ni, intipati program ni ialah untuk memberi pendedahan kepada kanak- kanak mengenai IT dan cara untuk mengedalikannya sambil tuh kami promote la course kami dengan tempat kami belajaq hampa pon sambil menyelam minum pi la ayaq. Kak norma selaku pengajar kita pada harituh kagum betoi tengok cara kak norma nih bagi penerangan, salute ahh kak. Yang menariknya dalam satu slot ni adik-adik kita didedahkan dengan cara menulis dan membuat blog itu yang aku pon sama naik join depa,hamboih pakat bole update blog hampa la adik dik ouih. Zul Lee dekat sebelah ni pon tengah rancak  berperang dengan keyboard dia hamboih takmau kalah noh.

     

Tetiba lagu nih muncul time nak tulis entry kali nih, memang berkaitan betul lagu nih. Tetiba terasa sebak pulak*lap ayaq mata,tarik hinguih
                                "your my brother your my sister,we"re one big family"  
                                 
                               

 
walaupun kejap ja program nih berlangsung tapi still terasa kehangatan nya apatuh orang putih kata" the bond is still tight" masih lagih rasa bahang ikatan tuh,Hah nah ambik gambar hang dok depan sekali hah,nnti sedih plak kang tadak gambar~tula jadi tukang ambik gambar lagi. Program ni dijalankan dilangkawi selama 3 hari 2 malam. Seramai 27 org terlibat dalam program ni ditambah dengan abang Farid kita selaku orang kuat*tepuk sikit orang kuat turun padang siap bawak van lagi dekat kami. Dikesempatan ini saya ingin mengucapakan terima kasih kepada pengarah program kerana telah berjaya menjalankan program nih! well done ,bravoo  and everything was totally smooth. Good job!good job pengarah. Terima kasih jugak kepada MT dan EXCO baru dan lama well done guys!enjoy sesangat .Terima kasih jugak pilih cek ni join program nih walaupun cek tau cek taklayak besa besa ja cek ni.Terima kasih kepada semuanya nah💓😙😙😙 muah satu kalih.

Banyak sangat kalau nak diceritakan apa yang berlaku dekat sana sepanjang program terlalu banyak kalau buat karangan pon takcukup nih,Takut jugak nak ceqita dekat hampa dari awai pagi sampai ke malam tapi tula takut hampa boring la ,takpa kami buat rumusan ja nih,tudia rumusan panjang serupa karangan dah kan. Hampa lek lek lu sebab ni baru mukadimah,sabaq nah.

Antara banyak - banyak benda yang ni la paling menarik so kami ambik yang ni la noh nak ceqita dekat hampa .Kami nak cerita lah sikit pengalaman yang paling pahit ka bolela pahit la jugak, yang betoi-betoi terkesan sampai bole mengimbau memori dan kenangan buruk 14 tahun yang lalu, hah tudiaaaaaaaa! Pengalaman dikejar anjing,sumpah yang ni aku takbole nak lupa. Tetiba terus ingat balik kenangan time umoq 6 tahun dulu kena kejar anging kes aku bawak ais lolipop waena warni yang sekupang tuh, time dulu lanih taktaula berapa dah. Dia punya fobia aku hampa tau dak macam mana serupa lari marathon 4 x 4 kalau time tuh ada acara tuh aku rasa memang dah.Dengupan jantung tuh takyah cerita la, dia punya kelajuan kalah kereta ferari weh takkalah sama taraf kot dengan ferari . Laju kan hah bole bayangkan laju dia tuh dalam beberapa minit ja.

Cerita dia macam ni depa ni ada la dalam dua ke tiga orang centu nakpi toilet, biasa la buat bbq tepi laut mana nak cari toilet kan. Yang geng ni depa jalan la depan dulu, yang aku ni malas tapi pih jugak la nak bagi ramai kan takut apa-apa jadi senang bila ramai ni. Depa pon jalan la dok gelak suka ria, pastu tetiba semua diam dengan tadi gelak sakan ni diam pulak. Aku pikiaq habih positif mungkin depa penat kot tuh sebab depa diam, ni sambil dok main phone jalan la kot belakang depa dah la sorang jalan paling belakang dengan paling jauh dari depa. Tup tup ada sorang minah ni lari pelik la kan sapadiaa yang lari malam-malam ni dah la gelap. Panggung la kepala aku ,dah macam gaya mak mak nak marah anak sekali yg depan semua lari aku pon hah bukak langkah sekali. Time tuh pulak idea nak berlakon mencurah rasa macam nak berlakon buat-buat macam pitam ja tapi takdan nak berlakon anjing tuh mai dekat dah, dengan muka dia hampa takyah ceqita la muka lapaq macam takmakan sebulan nuh,  aku rasa malam tuh macam tidoq dekat hospital dah. Rakus betoi anjing tuh macam dah bersedia nak membaham si mangsa apalagi aku pon terus bukak langkah pederaih cabut  120km/second. Tup tup ada sorang ni berenti pastu aku pon berenti ahh, kami baru tersedar sebenarnya anjing tuh takligan  ligan sapa sapa pon dia ligan tuh sebab depa nuh lari, macam nak luku kepala sorang-sorang hampa buat lawak sunggoh noh. Sampaikan malam time nak lena pon mengigau kena ligan weh, tengok dia punya fobia dengan anjing sampai ketahap tuh biasala sejarah hidup  kena ligan start dari 6 tahun sampai la takpenah hilang.







                                                         Apa yang lucu sangat tuh??

 
Hai 

 

Orang kuat kita hah,kalau tadak dia takjalan program ni,terima kasih pengarah




peace 
TENEEEE!!!Sekian darpada saya,harap maaf salah silap mahupun typo yag tak perasaan,saya mengharap kan akan ada lagih program seumpama ini, Terima kasih diatas segala-galanya,semoga kita maju jaya dan mengorakan langkah serta berganding bahu untuk menaikakan lagi nama i-tech.




________________________________________________________________________________________
Saturday, July 12, 2014 | 10:04 AM | 0 Atasinchi
Assalammualaikum,

        Alhamdulilah harinih bole post setelah lepas beberapa bulan menjadi penggangur yang kurang proaktif,syukur harinih akhirnya.Yess!!boleh post.Excited nih*muhong ja lebih.Mesti kalian semua pelik kann kann kenapa saya disini menulis dalam bahasa malaysia,yah betol tuh jawapan dia,malaih nak pikiaq orang kedah kata.Okeh back to the main point cerita kita harinih.

          Seperti yang kalian tahu,saya telah pon menamatkan pelajaran di matrikulasi.Alhamdullilah.okeh meh sini nak cerita sikit pengalaman suka dan duka kat sana,Aku seorang student matrix dalam jurusan perakaunan.Panjang cerita kenapa at the end aku ambik akaun,padahal hati meronta nak ambik engineering.Bukan senang kita nak buat something yang kita langsung tak minat pon,kita sacrified benda yang entahla belajar seolah-olah terasa kosong.

           Setiap malam aku berdoa dan memohon kepada Allah agar aku minat and boleh perform yg terbaik dalam course nih,hati nih takyah cakap asyik meronta,meronta and meronta ja macam nak lari keluar dari tembok besar tuh.Hari-hari aku seolah kosong tanpa ada satu pun yang dapat menarik minatku.And at last, aku cakap kat diri aku sampai bila nak jadi macam nih sampai bila nak jadi bodoh macam nih taktau apa pon,sampai bila nak ikut perasaan,you must prove kat semua walaupun tak minat course ni tapi ang kena keep on moving.

          Betullah orang taktau apa yang kita lalui dan orang tak tahu apa yang kita rasa depan semua aku gelak,aku jadik gila-gila,tapi dalam hati hanya Allah ja tau betapa sakit and pedih,setiap kali nak kuiz aku akan nangis,time result nak keluar pon nangis jugak,mungkn orang lain pelik ann kenapa aku tersangat lemah asyik nangis ja kan,tapi bagi aku nangis adalah terapi,I begin strong at the end.Masa aku banyak dihabih kan duduk sorang-sorang sebab melalui keadaan macam tuh aku jadi kuat.Bukan nak cakap course account tuh teruk ka,bukan tuh main point aku,apa yang aku nak sampaikan kat sini,macam mana pon kita tak suka benda tuh,tapi atleast try to make it batter.

          Sampaikan kan satu saat,minat aku yang mendalam terhadap fizik sampai kan aku ambik buku fizik kepunyaan roomateku dan aku baca,lawak kan aku,then pernah la roomate aku nih yang module 2,dia ambik physics,chemist dengan sainscom.Dia tanya aku pasai fizik aku agak terkejut pada masa tuh aku bole jawab soalan yang dia tanya,Alhamdulilah.Rupanya minat aku dalam fizik tak penah putus.

             "Apa yg kita nak kita tak akan dapat,sebaliknya Allah akan bagi apa yang kita perlukan"janji Allah tuh pasti,setiap yang merasa kesusahan diakhirnya akan merasa kemanisan,itulah yang aku pegang sehingga tamat pada semester akhir.Sememangnya kita tak tahu aturan Allah s.w.t pada masa akan datang,just take a deep deep breath and keep on moving,dear.

             Aku start sedar,yang aku kena improve aku punya result no matter what sampai bila nak jadi bodoh kan,aku start fikir setiap ilmu Allah memang penting dalam dunia nih so aku agak struggle dalam kenakalan untuk sem 2.Besalah last-last sem ceni la tanduk nak keluar sem 1 dulu baik ja*baik la sangat.Result untuk sem 1 idok la sebagus mana pon,tapi Alhamdulilah la,dalam keadaan macam tuh kan.Sem 2 memang nampak effort nak berubah sampaikan lecturer ekonomi pon tegur,Alhamdulilah.

         Hari demi hari aku lalui dengan semangat yang mengunung untuk memperoleh yang terbaik,Alhamdulilah berkat doa ibu bapa dan kawan-kawan,diharapkan cerita saya dapat memberi manfaat dan semangat kepada kalian,
________________________________________________________________________________________
Monday, February 3, 2014 | 9:40 AM | 0 Atasinchi

          

Ollaaaaaa!

Yeah,i'm getting older as well as im turning 19teen,whoot whoot woot. Iyyem getting older babeh!! I just wishing to be more prettier,hakkks. Just kidding, im just wanna be a good daughter and achieved all my goal and dream as what I plan for.

          Thank a lots to all my friends, for the wishes and present! lap u all guys, it okay this time i not celebrating with my family as well as you guys with me,sorry for those kind of irritating and annoying act,This is the most awesome and meaningful celebrate for mehh. I dedicate the special thank to odah aka minah omputih ajet whos never give up on fulfill my dream haks. Thanks to sha coz do something that unexpected thing, i celebrating my birthday on 11.50pm on the 11th of january you guys just time it well babe. 😉 And sorry for those that are not in the picture and im not mention it, but you guys still be in my heart- xoxo.
                                                 










                                       thanks sha and odah love u too the moon and back,😚
                                     
         
________________________________________________________________________________________
Tuesday, November 12, 2013 | 8:56 AM | 0 Atasinchi


Assalammualaikum w.b.t    

                Ooolla,warghh!quite long I not updating my blog,how are you I hope you are in the pink of health,Alhamdulilah,thankful to Allah s.w.t because give me the opportunity to post this.I just wanna share with you some of my sweet moment and memory with my Practicum in Kolej Matrikulasi Kedah.Before this i'don have time to updating my blog because of my commitment with study and some cocuriculum activities.I'm quite hectic,but that is what we call life.Nothing in the world are easy,and to get something we must strive for it.
                             
                                                               
HERE WE ' RE A2T5  
    
                    Although we came from different state but we're still can be together like we have been known each other before this some of my friends are from Kuala Lumpur,selangor,terengganu,pahang,peneng other are mostly from Johor.Only a few from kedah include me,they are from kulim and sungai petani.

Syahidah Mohammad
                      The first person I knew in that class,and the first person who I talk too.I just call her odah,same character and love to laught.laught and laught.Other student are being weird with us.We're same in many thing.Seriously,She always said that we're in the same "habitat".Everybody think we have the same face.Even one time my lecture make a mistake with calling my name and her name.                

     SMILE :-)    
Aren't we twin ??
                                                                                                 
                                       




Here IS HIDAYAH
           Here is hidayah,but i'm only call dayah.Dayah is super duper hardworking,seriously,every work that is given by our lecture everything must be done accordingly to the time.She is a good girl,glad to be part of her and we are closed to each other.                      


ME,SYIDA AND DAYAH
                                              



           Tired face,we took this picture after finish upsome of our work during Ramadhan month doing "gotong-royong" to make"bubur Lambok".we must prepared some ingredient to add up in "bubur lambuk".Hectic but it fun and i'm enjoy very much.

                                                

Farah and Teha
                                          
                               
                                        
                      This is when all of us "iftar" together or the first time at "DE RUMPUN" one of the main point for student to buy food and enjoying their meal,many food are sell here.
                                                        
                                       

                                         
                       All of us celebrating Shasya birthday,and we make some prank for her,before this we're inform that shasya will be tranfer to Kolej Matrikulasi Kelantan,but unfortunately, it not happend,*sia sia buat prank ahh!

                             
                                                   

                                                             


Birthday girl "shasya
                                                    
                    
EKIN
                                            

SYIDA.TEHA N ME
                                          
                               
                  
                                         


                                

                                                                     HERE ARE US

                                       
________________________________________________________________________________________
Tuesday, May 14, 2013 | 7:02 AM | 0 Atasinchi
                           


Assalammualikum w.b.t
http://amolife.com/image/images/stories/Miscellaneous/Fun/10_funny_travel_quotes_6.jpg

#Newjourney??i think all of you wonder okeyh i wanna to make it clear so all of you would not wondering anymore.Alhamdulilah i got my offer from college Matriculation Selangor(KMS).At first day i knew i'm very very happy.Surely i'm jump at that moment #happy#speechless#excited.Zaty told me that i got there,i'm not believe him i think it a joke.Then i check by myself.At least i knew she not joking with me and she so caring toward me.#LoveYouZaty.

After a few days,i begin to worry thinking about everything that make me cannot sleep arghhh! i'm thinking about food,friends,how my study going there,how i gonna wake up at early in the morning,how about lifestyle in hostel,how this how that everyting,everyday,everywhere all this will stuck on my head.Until one day i tell what i feel to my friend,Alhamdulilah i got a friend who always support me,give me motivation.She told me maybe behind all this Allah had put a good plan for me and for #us.I accept it willingly,or maybe it the best for me.Thank amalmalyn for the advice.
  
I said to one of  my friend that banting is"cerok",he told me that banting is not "cerok"as i thought,it had many facilities,shopping complex there.I'm sorry to all the people who live in BANTING,i'm so so sorry because i'm never get there before this,maybe i stay there i will fall in love with banting who knows,right.Furthermore,thank you to my friend because he open my eye about Banting.I owe you alot dude. 




To all the batch'95 goodluck and all the best on what you're doing.Remember Allah beside us,I hope one day we'll meet again.InshaaAllah.welcome to lifestyle university,hope it much fun for us.#PrayForMe#PrayForUs  #goodluckBatch'95#Newlife#NewFriend#NewjourneyBEGIN HERE.

Assalammualaikum,...
________________________________________________________________________________________
Monday, April 15, 2013 | 6:04 AM | 0 Atasinchi
Assalammualaikum w.b.t

         Olla,quite long time I don't update my blog,Today I wanna discussed some topic about positive and negative.Maybe some reader outside there still blurr,okeh i wanna to make clear.wait,wait.Before that my writting base on what i see and what i heard.okeh let start.

       Firsly,some people might says that positive thinking is the major to be successful.yah that true i quite agreed with it.Some scientist has been made some research positive thinking can boost self-confident level.I'm sure all of you agreed.right.Positive thinking is the power to generated and spread "positivity" to all part of the body to moved on to other step like your attitude,personality and how you spoke with other people.And how you make decision.They can judge you base on this.

    Secondly,i have some example of situation that i want to share with you.#letcheckThisOut.

         Firdaus applied for a new job. However, he was sure that he was not going to get the job, since his self-esteem was low, and he considered himself as a failure and unworthy of success.He had a negative attitude towards himself, and therefore,believed that the other applicants were better and more qualified than him.Firdaus manifested this attitude,due to his negative past experiences with job interviews.

          Firdaus's mind was full with negative thoughts and fears concerning the job, for the whole week preceding the job interview. He was sure he would be rejected.On the day of the interview he got up late, and to his horror he discovered that the shirt he had planned to wear was dirty, and the other one needed ironing. As it was already too late, he went out wearing a shirt full of wrinkles.

          During the interview he was tense, displayed a negative attitude, worried about his shirt, and felt hungry because he did not have enough time to eat breakfast. All this distracted his mind and made it difficult for him to focus on the interview. His overall behavior made a bad impression, and consequently he materialized his fear and did not get the job.

        Adam applied for the same job too, but approached the matter in a different way. He was sure that he was going to get the job. During the week preceding the interview he often visualized himself making a good impression and getting the job.

         In the evening before the interview he prepared the clothes he was going to wear, and went to sleep a little earlier. On day of the interview he woke up earlier than usual, and had ample time to eat breakfast, and then to arrive to the interview before the scheduled time.He got the job because he made a good impression. He had also of course, the proper qualifications for the job, but so had Firdaus.What do we learn from these two stories? Was there any magic used? No, everything happened in natural way.

       Lastly,when our attitude is positive, we enjoy pleasant feelings and visualize what we really want to happen. This brings brightness to the eyes, more energy and happiness. The whole being broadcasts good will, happiness and success. Even our health is affected in a beneficial way. We walk tall, our voice is more powerful, and our body language shows the way we feel.

#ThankForReadingThis.Even though my writing is not interesting.thank you one more time.
________________________________________________________________________________________
Wednesday, March 27, 2013 | 10:19 PM | 0 Atasinchi
 ASSALAMMUALAIKUM w.b.t

           Alhamdulilah,syukur kehadrat illahi kerana diberikan nafas.Alhamdulilah.hope you guys dalam keadaan sihat sejahtera.Amin.okeh mcm tittle kat atas tuh SL nak post resepi chickenchop.SL bukan la jenih rajin sangat nih,tapi kalau mood rajin mai,nilah akan jadik.okeh2.takmau tulis panjang2 jom check this out!



                                      http://3.bp.blogspot.com/_H_lwDZjy6T8/THXem9bQ5JI/AAAAAAAAAQI/bjZuG_fA9Rw/s1600/chicken-chop.jpg

BAHAN-BAHAN :
 A) isi ayam perap dgn garam and black paper dlm 5-10 minit.
     *serbuk roti
      *tepung gandum
      *telur -1biji
cara2:
-lepas perap ayam tuh,salut ayam dgn tepung gandum
-salut dgn telur pulak
-last sekali,salut dgn serbuk roti *klu xdak serbuk roti guna roti empatsegi(biskut kering la senang)bagi dy halus2 ann,bland ahhh senang sikit kan,
MUSHROOM SAUCE 
                  *sos perang(brown sauce da jual,serbuk)
                  * 100ml air 
                  *mentega - 20gm
                  *cendawan butang~2-3 iji
                  *bawang putih -1ulas
                  *bawang besar- 1/2 biji 
                  *garam-secukup rasa
                  *serbuk lada hitam-secukup rasa
                  *susu cair-10ml
 cara2:
-Panaskan mentega.tumis bawang putih dan bawang besar yang dicincang.Masukkan cendawan yg dihiris nipis.Masukkan sos perang dalam 2/3 camca berseta dengan air dan biarkan mendidih seketika.Masukkan garam dan susu cair.
-Jika pekat tambah sedikit air.kacau seketika.okeh siap!!!
          

                                                    SELAMAT MENCUBA~



________________________________________________________________________________________
Monday, January 21, 2013 | 2:27 AM | 0 Atasinchi
Assalammualaikum w.b.t


http://3.bp.blogspot.com/-BwTvAPm97GQ/T-8198t482I/AAAAAAAAAlM/9xv9pQMDvPs/s1600/168505_402666269783956_215680184_n.jpg

              Alhamdulilah,syukur ke hadrat illahi kerana diberi kesempatan pada hari ini.Thank you Allah.okeh as we all know i want to dissuced a little bit.okeh i lying.You all knows as i put  a tittle at the above.Love.Many people know about love but how much of us appreciate about it.Just think in while some of us just know the meaning of Love among the people.For example:love for his/her girlfriend or boyfriend.How much knows the greatest LOVE is to love Allah.Just think for a second. 

             "If you love flowers, flowers will wither.
                         if you love the man, man would die
                    and if you love Allah it will never END.   


                     http://4.bp.blogspot.com/_jkaa0REQ7RM/TG8LCJFSkGI/AAAAAAAAAPo/ZRKMU5hIdXo/s1600/solat.jpg 

          I hope i will love Allah more than i love myself.or for sure more than my soul.Insyallah pray for me.And i also pray for the other muslim and i to be a better muslim from day to day.InsyaAllah.amin.You must put Allah in the first lover that you should love.I also struggling for this,I know i not good enough to speak about this,and my knowledge about Islam is not good enough.But i keep in trying to be the best.Born as a muslim not a ticket to you to know anyting about Islam.I don want to be a person just Islam in identity card only.I pray i will get hidayah from Allah and i want to find keredaan Allah.InsyaAllah.I post this thing just to share with you,
for example this word.i know people can judge me.it up to you.
"ehhh alimnya budak nih.saja nak famous la tuh"
no,not my aim for that i just want to remember me and other.I not thinking about being popular,i just write what i want to write,to always be on the right track.Yang baik datangnya dari Allah,dan yang buruk atas kelemahan saya sendiri.terima kasih kerana membaca post kali ini.      
             
                                  
________________________________________________________________________________________
Friday, January 18, 2013 | 6:33 AM | 0 Atasinchi
                                      http://www.alislam-safa.com/wp-content/uploads/2012/03/Berdoa-kepada-Allah.jpg                  

         Assalammualaikum,.saya harap anda sekalian berada dalam rahmat Allah s.w.t.Insyaallah.Alhamdulilah kerana diberi nafas pada hari ini.Alhamduliah ya Allah.
 
           Aku dalam pencarian mencari keredaan mu ya Allah.Aku berharap supaya mendapat keredaannya serta menjadi wanita yang solehah.Bimbing la aku andai aku tersilap.tegurlah aku andai aku alpa.nasihatkan aku jika ak tersilap.Pimpinlah aku andai ku terleka.

                                http://2.bp.blogspot.com/_dQmQdicz5yk/SQr0MKqVAcI/AAAAAAAAAB0/5LzLNsBZcb4/s400/866054718_49cf7d4835.jpg     
                                                 Insyaallah,one day.dengan izin Allah
________________________________________________________________________________________
Monday, January 7, 2013 | 6:52 AM | 0 Atasinchi
 Assalammualaikum.
         I wanna to ask one question,how you all today,I of course fine.Alhamdulilah.I hope of all you having a good plesureable day in your school holiday righ?*kenyit mata.okeh.I wanna to talk what had i gone for this day.so silly.isn't it??I had to face all the silly thing.ouhh shit.yeah!!that thing make me fell annoying.

-balik ke bahasa ibunda.
      Hari nih memang tension ahh,sebab arinih ada test untuk QTI(kereta).what experience??ouhh pengalaman banyak gila time bawak kereta,langgar tembok,bukit tak bole terun*terok kan baca,kereta asyik mampuih dapat cikgu yang garang,ouhh yeah!!lantak la garang,tapi kan kereta asyik mampuih ja.gerun ahh kena marah*tahan ayaq mata sat.okeh bohong,tapi memang la rasa nak meleleh jugak,tahan weyh.

     Time kat parking spoil gila mood,-just take a few minute,just imagine.bila anda sedang fokus.tiba-tiba ada orang datang menyebok mai tanya umur bapa,then blablabla..tentu tension kita dah get ready and dah fokus tunggu nak jalan ja,somebody nih datang.mesti bebai kan.That what i fell.HEY young boy,xsalah kalau nak beramah-tamah tapi janganlah sampai menggangu konsentrasiku.How dare you,not you fault.okeh.mungkin dia dilahirkan sebagai insan yang peramah cuma aku ja yang tak geti nak bergaul.

     Aku heran kenapa orang dok peramah gan aku noh,aku nih pening la jugak-aku mana la segak,cute pon xdak,comey lagi lah.hampehh.biaq pih kat depa.Lazimlah kan kaum adam akan mencari kaum hawa,sebagai pasangannya.Itulah yang Allah telah tetapkan.Mungkin terkena bau aku tak gosok gigi kot,bukan la takgosok langsung,ak gosok xletak ubat gigi ja.

#tip nak pikat laki jangan gosok gigi.

hahhahahahhaha,bodokan tip nih,jangan ahh ikot.dak benda tuh betoi.sunggoh xbohong.
PAST ♠


______________________________________
◕ Disclaimer ◕


My name is Syaza Lyana.This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
_______________________________________
◕ Scream Here ◕